• Az elsőfilmes Lindsey Beer rendezi a Kedvencek temetője 2-t
  • Jeff Buhler (első rész, Az átok házaA csodagyerek) írja a forgatókönyvet
  • Egyelőre nem ismert az új epizód cselekménye
  • Samantha Mathis (Amerikai pszichó) és Henry Thomas (Álom doktor) csatlakozott a stábhoz

Nem tartozik a legkelendőbb filmek közé, mégis sokan emlékezhetnek az 1989-es Kedvencek temetőre, illetve a tavaly előtt készült remake-re. A Paramount összesen 170 millió dollárt keresett a két produkción, most pedig újra feldolgozza Stephen King ikonikus horror regényét, jóllehet ezúttal nem moziba, hanem saját streamingszolgáltatójára szánja a filmet.

Egész pontosan a 2019-es változat előzménytörténetét láthatjuk majd – a tervek szerint 2022 végén – a Paramount Plus műsorán. A cselekményről semmit sem tudunk, a stáb viszont szépen alakul. Az elsőfilmes Lindsey Beer ül a rendezői székben és Jeff Bühler (Az átok házaA csodagyerek) írja a forgatókönyvet. A főszereplőket pedig Jack Mulhern (Easttowni rejtélyek) és Natalie Alyn Lind (Big Sky) játsszák.

A Deadline friss értesülései szerint végre elkezdődött a forgatás, és két új színész, Samantha Mathis és Henry Thomas is csatlakozott a produkcióhoz. Előbbit az Amerikai pszichóban láthattátok, míg utóbbit a horror rajongók ismerhetik az Álom doktor és A Hill-ház szelleme révén.

pet-sematary-2019-800x450.jpg
(A kép forrása: North Texas Daily)