Ha már úgyis vásárolunk ezt-azt, esetleg taxiba ülünk, gyorséttermekben kajálunk, miért ne tennénk mindezt olcsóbban, mint mások, ha van rá lehetőségünk?! A névre szóló PC GURU plasztikkártya segítségével az országban több mint 250 helyen 5-15% kedvezménnyel vásárolhattok, sőt, a hamarosan induló PC GURU webáruházban is használhatjátok majd, ahol akár 50%-os kedvezményt is igénybe vehettek! Jól hangzik, igaz? Nos, az ára - 12.000 forint - már lehet, hogy sokaknak kevésbé cseng jól, ám nem szabad elfelejteni, hogy ennek fejében egy éven át a kedvezményt kínáló boltokban akár több ezer forintot is megspórolhattok - ez talán  mégiscsak megfontolandó ajánlattá teszi a dolgot (az elfogadóhelyek teljes listáját innen tölthetitek le, PDF formátumban).

Új szenzáció: GURU klubkártya és Guild Wars kieg.!     Új szenzáció: GURU klubkártya és Guild Wars kieg.!

Páran megjegyezték, hogy a régebbi előfizetőinket kihagyjuk a "jóból", mi meg rendre elmondjuk, hogy vannak bizonyos akciók, amelyek azoknak szólnak, akiknek még nincs, és vannak akcióink, amik azoknak szólnak, akiknek már van előfizetésük. Ezúttal azoknak kedvezünk, akik hűségük meghosszabításán gondolkodnak, mivel ha most megtoldják egy évvel előfizetésüket, ingyen megkapják a névre szóló PC GURU kártyát, ráadásul egy játékot is választhatnak!


Új szenzáció: GURU klubkártya és Guild Wars kieg.!A másik szenzációnk, hogy az új előfizetőinknek két újabb meghökkentő címmel toldjuk meg az egy éves előfizetés mellé választható játékok listáját, mégpedig a Guild Wars: Eye of the North vadonatúj kiegészítőlemezével és a Splinter Cell Trilogy csomaggal - mely rögtön három játékot is tartalmaz (a sorozat első három részét). Tehát a S.T.A.L.K.E.R. után már ezeket a címeket is bezsebelhetitek teljesen ingyen, ráadásul a magazint is sokkal olcsóbban szerezhetitek meg, mintha az újságárusoknál vásárolnátok!