• Játékstúdiót alapított a 21st Century Fox
  • Fogbank Games a neve
  • Korábbi Bioware alkalmazottak is dolgoznak benne

A Fogbank Games a Foxnext Games indította el, ami a 21st Century Fox divizójaként funkciónál, ennek megfelelően az első játékuk alapja a nagy múltú vállalat valamelyik alkotása lesz. A pletykák szerint lehetséges, hogy a Die Hard, a Simpsons, az Alien, vagy a Home Alone a jelöltek között van, bár a cég stúdiói ezeken a címeken kívül is remek alkotásokat tettek le az asztalra. 

A Fogbank Games stúdióvezetője Daniel Erickson lett, aki nemcsak a Bioware alkalmazottjaként dolgozott (a SW: TOR-on kívül részt vett a Dragon Age: Originsen is), de a Kabam című RPG kreatív direktora is volt. A Fogbank csapata jelenleg húsz főből áll, amit a jövőben meg akarnak duplázni. A Fogbank Games munkatársa lett többek között Drew Karpyshyn is, akit a Mass Effect 1 és 2 írójaként ismerhettünk meg: ő is otthagyta a Bioware-t, hogy függetlenként dolgozzon, de a novella írás mellett be fog segíteni az egyelőre meg nem nevezett projektbe is. 

Drew azzal magyarázta távozását, hogy bár remek dolog Bioware játékokon dolgozni, sokszor nagyon fárasztó feladat is egyben, hiszen az alkalmazottak szívüket-lelküket beleteszik az éppen aktuális projektbe. Emiatt sokszor el kellett utasítania más felkéréseket. Így szabadúszóként ezekben a feladatokban kiteljesedhet, de részt vehet játékfejlesztésben is, ami az élete.

former-swtor-lead-writer-daniel-erickson-working-on-chapter-2-for-sw-uprising.jpg