Új fejlesztések: végigjátszások, képregényekAz elmúlt héten ]{redenccel vállvetve dolgoztunk éjszakákon át, hogy a két említett új rovat a lehető legjobban funkcionáljon számotokra, és még jobban élvezzetek minden egyes percet, amit a PGO böngészésével töltötök. Eddig sem lustálkodtunk, de az utóbbi időben iszonyúan rákapcsoltunk, amit elszórtan láthatni is az oldalon (például a játékadatlapok új funkciói, a teszteknél kényelmesebb, ABC-alapú rendezés, stb.), de persze mindez a két új rovatban teljesedik ki. Körbeszimatoltam a szerkesztőségben, és a DVD-n található végigjátszásokon kívül még vagy 200 alkotást gyűjtöttem össze, amit szépen apránként viszünk majd fel az oldalra! Jelenleg úgy 20 írásmű található az új szekciókban, de Bate is folyamatosan írja az új képregény bemutatókat, és mi is szállítjuk a teszteket. Egyelőre ezeknek nincs külön főoldali figyelődoboza, de  később erre is számíthattok, addig is persze a legjobb, ha minél sűrűbben nézegetitek az úkj szekciókat, az újdonságokat böngészve!


Aki kedvet érez magában, és szeretne hasonló végigjátszásokat, tippcsokrokat, vagy esetleg képregénybemutatókat írni, bátran tegye meg, és küldje el az online |kukac| pcguru.hu e-mail címre, ahol átnézzük az alkotásaitokat, és ha az megüti a mércét, kirakjuk az oldalra a neveitekkel! (Előtte azért írjátok meg azt is, miről szólna a mű, nehogy fölöslegesen dolgozzatok.)

A cikk alján találhattok némi ízelítőt a jelenlegi tartalomból, de a bal oldali menüben már ott figyel a két új gombocska is, amelyre bökve az összes friss anyagot megtaláljátok. Remélem örültök az újdonságoknak, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindez még semmi ahhoz képest, ami itt lesz...