A weboldalak névfoglalásai nem mindig jelentenek automatikusan új játékot, sokszor csak elővigyázatosságról van szó, főleg, ha számozott címekről beszélünk (jó példa erre a Battlefield 20 tavalyi lefoglalása). Vannak azonban kivételes esetek, olyanok, mint a mostani: a Ubisoft lefoglalta a http://www.csihiddencrimesgame.com/ és a http://www.csihiddencrimes.com/ weboldalakat, amik minden bizonnyal egy új Helyszínelők-játékot sejtetnek.

A CSI: Hidden Crimes bőven lehet folytatása az utoljára 2010-ben jelentkezett sorozatnak, aminek gyökerei meglehetősen régre, 11 évvel ezelőttre nyúlnak vissza. A CSI-széria középszerű kalandjátékokat foglal magába, amikben a népszerű tévésorozat(ok, mert a spin-offok is kaptak játékváltozatot) karakterei bohóckodnak mindenféle tízéves aggyal megoldható bűnesetek körül.

Na, jó, ez azért elég sarkított megfogalmazás, az első négy CSI-játék még kifejezetten jól sikerült, de a sorozatgyártás egyszerűen kiölte a sorozatból az innovációt. Reméljük, hogy a négyéves szünet jót tesz a licencnek és minőségi kalandjátékot készít a Ubisoft, mert nagyon szívesen nyomoznánk újra valami véres-szexes-politikusos ügyben!

CSI 2013