• A Turtle Beach 1975-ben alakult meg, Turtle Beach Softworks néven
  • 1988-ben kezdte meg a hardvergyártást
  • 2005-ben adta ki az első gaming headsetet

Ez volt az X51-es, és ez indította el a Turtle Beach-et a siker útján. Nem könnyű manapság gamer kiegészítőt venni, hiszen rengeteg márka rengeteg termékéből lehet választani, azonban a San Diegoban székelő cég az évek alatt bebizonyította, hogy miért érdemli meg a piacvezető pozíciót. Piacvezető, hiszen 2005 óta a vállalat mára több, mint 30 millió headsetet adott el az egészen olcsótól a high-end kategóriáig: ilyen volt például a Call of Duty: Black Ops 2-höz készített füles is.

"A harminc milliós eladás egy hatalmas eredmény, ami megerősíti az innováció iránti elkötelezettségünket, és azt, hogy a lehető legjobb headseteket adjuk át a játékosoknak, ezzel megmutatva a márka erejét." -- közölte Juergen Stark, a Turtle Beach elnök-vezérigazgatója. A Turtle Beach 2019-ben is folytatni fogja a munkáját, a következő headset-je, a Recon 70-es már május elsején a boltokba kerül, viszonylag olcsó, 40 dolláros, kb. 12000 forintos áron. 

turtle-beach-recon-70-780x405.jpg

Jó, low-budget, de a Turtle Beach ígérete szerint a bőrrel borított párnák jobb basszust, nagyobb hangizolációt adnak, ezáltal a Recon 70-nel minden magas és alacsony hangot teljesen tisztán lehet majd hallani. 

Ti milyen fülest használtok?