Szennyezett az otthonunk levegője?

Sajnos, azt mondhatjuk, hogy rengeteg lakásban: igen. Bebizonyosodott, hogy sok esetben az otthonunk levegője sokkal szennyezettebb is lehet, mint a kinti, utcai levegő. Sokáig hihették úgy az emberek, hogy ha hazaérnek, akkor maguk mögött hagyják az utca porát, piszkosságát, azonban ez sajnos sok esetben nem igaz, ezért ajánljuk egy kiemelkedő szűrési képességekkel rendelkező légtisztító alkalmazását!

Pontos mérések már kimutatják, hogy lakásunk levegője megdöbbentően sok szőrszálat, port, mikrobát, bacilust vagy vírust tartalmazhat, és ez a veszély szó szerint láthatatlanul leselkedhet ránk saját otthonunkban vagy munkahelyünkön. Akár azt is gondolhatnánk, hogy az “ezerfejű ellenséggel” szemben nincs esélyünk, de ez szerencsére egyáltalán nincs így.

tiszta-levego-air2fresh-55-1500x.jpg

Hasznos eszközök egy hasznos weboldalon

Az OZONEGENERATOR.HU webáruházban található AIR2FRESH légtisztítók átgondolt, professzionális kialakítása lehetővé teszi, hogy a helyiség levegőjében található szennyeződés semlegesíthető legyen, hozzájárulva ezzel egészségünk megőrzéséhez és jó közérzetünkhöz.

Laikusként el sem tudjuk képzelni, hogy mennyi olyan szennyeződés, gombaspóra, baktérium, vírus, allergén anyag, atka ürülék lehet velünk a légterünkben, amelyekkel nem szeretnénk közelebbi ismeretségbe kerülni.

Egymásra épülő védelmi szintek

A forgalmazott AIR2FRESH légtisztító berendezések külön-külön védelmi szintekkel vannak felszerelve a különböző méretű és jellemzőjű szennyeződésekkel szemben és ezek első vonala az előszűrő. Ez a nagyobb szennyeződéseket, szőr- és hajszálakat porszemeket távolítja el a levegőből és ezzel nem csak környezetünket, hanem a készülék további szűrőit és berendezéseit is kíméli.

A következő védelmi vonal az aktív szénszűrő, mely a kellemetlen szagokért felelős illékony szerves vegyületek és molekulák megkötéséért felelős, sokat téve így a kellemes közérzet és az egészségesebb levegő eléréséért.

Az ezt követő védelmi vonal a vírusok, baktériumok, növényi- és gombaspórák, poratka ellen lett kialakítva. Ez a HEPA H13 szűrő, mely a rajta áthaladó levegőben található részecskék 99,97 % át kivonja, az ezüst- és rézionos Antiviral szint pedig a fennmaradó, 0,3 mikronnál kisebb kórokozókkal is képes felvenni a harcot. 

De még mindig nincs vége a felsorolásnak, mert a magasabb felszereltségű AIR2FRESH légtisztítók még több védelmi elemmel vannak ellátva, összesen 7-el. A fentieken túl, a katalitikus szűrő a szerves vegyületeket, gázokat bontja le, az UV-C típusú fény pedig a fertőtlenítő tulajdonságával szolgál a tiszta levegőért.

Ezek után a sort az ionizációs funkció teszi teljessé, mely a levegőben szálló por, pollen és egyéb apró részecskéket megtisztításában segíti a készüléket. A tökéletes levegőminőséghez a tökéletes páratartalom is szükséges, és ezt a paramétert szintén tudjuk befolyásolni webáruházban megtalálható Ultimate 55 légtisztító és párásító kombinált készülékkel.

Összességében elmondható, hogy egy profi funkciókkal és védelmi elemekkel ellátott légtisztító a rendszeres szűrő karbantartás és csere esetén azt szolgálhatja számunkra, hogy otthon igazán tiszta levegőt lélegezhessünk az egészségünk megőrzése, vagy bizonyos esetekben annak javítása céljából. További pontos információkért látogass el az OZONEGENERATOR.HU weboldalon a légtisztító témakörben található leírásokhoz.