Ray Liotta, mindannyiunk Tommy Vercettije 2022. május 26-án, 67 évesen hunyt el, miközben a Dominikai Köztársaságban forgatta új filmjét, a Dangerous Waters-t. Azóta láthattuk a Fekete madár című sorozatban, a Kokainmedvében, a Bolondok paradicsomában, és az említett Dangerous Waters-ben is, nemrég pedig befutott legutolsó filmjének, az 1992-nek előzetese:

A sztori a '92-es Los Angeles-i zavargások idején játszódik, ami egy színes bőrű motoros elleni brutális rendőri intézkedést, és a rendőrök felmentését követően tört ki. A film két apa-fia páros harcáról szól majd - hello, Túl a fenyvesen, ha még nem láttátok, mindenképp nézzétek meg! Tyrese Gibson karaktere épp újraépítené kapcsolatát a fiával, aki viszont rosszkor bukkan fel rossz helyen, és a Ray Liotta - Scott Eastwood családi bűnbanda markaiba kerül.

Nemcsak Ray Liotta miatt várjuk kíváncsian a premiert, végre Tyrese Gibson és Scott Eastwood is úgy tűnik, mintha tényleg energiát fektettek volna a munkába. Az 1992 augusztus 30-án kerül a külföldi mozikba, hazai forgalmazásról egyelőre nincs hír.