• Utóforgatásra megy a következő Doctor Strange mozi
  • Hat hetes lesz a munka

Bár a média hajlamos felfújni, az utóforgatás általában nem annak az előjele, hogy baj van a filmmel. Éppen ellenkezőleg, ez egy teljesen bevett eljárás, és nagyon kevés olyan film lehet, aminek egyáltalán nem volt szüksége utóforgatásra. Így nem meglepő, hogy a 2022. május 6-ára halasztott Doctor Strange in the Multiverse of Madness is visszatér még a kamerák elé.

Ami itt érdekes lehet, hogy a The Hollywood Reporter szerint az utóforgatás az év végéig fog tartani, és a címszereplőt játszó Benedict Cumberbatch és a film rendezője, Sam Raimi heti hat napot fog dolgozni. A nagy időintervallum és a feszített munkatempó azt sugallja, hogy a film elég nagy részét fogják újravenni.

A The Hollywood Reporter továbbá azt is tudni véli, hogy a hathetes munka alatt két héten át olyan jeleneteket vesznek fel, amiket korábban a színészek időbeosztása miatt nem tudtak rögzíteni, szóval arról nincs szó, hogy a történetet átírták volna. Illetve a COVID miatti csúszásokat is most szeretné lefaragni a stáb.

doctor-strange-utoforgatas.jpg