A Tini Nindzsa Teknőcök négy pizzaimádó harcosát világszerte ismerik az idősebbek, töretlen népszerűségnek örvendenek a 90-es évek óta. A Nickelodeon most új, minden eddiginél menőbb változatban készítette el Leonardóék kalandjait, amelyben olyan világsztárok vállaltak főszerepet szinkronhangként, mint az Amerikai Pitéből ismert Jason Biggs vagy a Gyűrűk Ura-trilógia Samuja, Sean Astin. A legújabb technológiával készült animációs sorozat első évada Amerikában közel négymillió nézőt vonzott a képernyők elé, amellyel megdöntötte a Nickelodeon nézettségi rekordját, és amely az animációs műsorok nézettségét tekintve is hihetetlen eredmény. Az óriási sikernek köszönhetően a stúdió egyből berendelt még 26 részt, így a négy jókedvű nindzsa legújabb kalandjait még biztosan sokáig élvezhetik kicsik és nagyok egyaránt.

GURU Extra ***A hírek popupja

Az iTunes által 2012 legjobb sorozatai közé választott animációs széria korunk New Yorkjában játszódik, Manhattan ragyogó felhőkarcolóitól a szennyvízcsatornák sötét mélyéig követhetjük a négy mutáns teknős kalandjait. A történet szerint Szecska mestert és a négy házi kedvenc teknőst egy titokzatos zöld anyag teríti be. Az így hat láb magas patkánnyá váló Szecska mester -- attól való félelmében, hogy az emberek elpusztítják őket -- a csatornában rejtőzik el a kíváncsi szemek elől, és a négy emberszerűvé vált teknőcből nindzsát nevel. Jó pár évvel később Leo, Mikey, Donnie és Raph magabiztos, önfejű tinikké és a nindzsucu nevű különleges japán harcművészet mestereivé értek. Hajlandóak szembeszállni bárkivel, ha a világ megmentéséről van szó, és ha a harc után, pihenés gyanánt, felfalhatnak néhány dobozzal kedvenc ételükből, a pizzából.



A kalandokban és akciókban bővelkedő új sorozat nem véletlenül ennyire népszerű világszerte, hiszen amellett, hogy az eredeti sorozat sajátos univerzumát tiszteletben tartja, kellően friss és főleg vicces ahhoz, hogy 2013-ban is működjön. Magyarországra idén január 20-án érkezik a négy hős teknőc, hogy egy újabb generáció kedvenceivé váljanak. A Tini Nindzsa Teknőcök magyarországi premierje január 20., 10:00 óra a Nickelodeon műsorán, este 18:25-kor pedig az ismétlésnek köszönhetően az is pótolhatja az első részt, aki délelőtt lemaradt róla.
 

TINI NINDZSA TEKNŐCÖK NYEREMÉNYJÁTÉK


TMNT játék a PC Guruval!

Az új Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozat indulásának alkalmából nyereményjátékot indítottunk, melynek keretében három szerencsés játékos Teknőcös akciófigurát és pólót, illetve egy Nickelodeonos jegyzetfüzetet nyerhet. A játék egy héten keresztül zajlik, minden nap új kérdéssel várunk titeket, és minden egyes helyes válasz egy pontot ér.

Minél több pontot gyűjtesz a hét nap során, annál nagyobb esélyed lesz, hogy te legyél az egyik szerencsés, aki hazaviheti a TMNT ajándékcsomagot. Ráadásul nemcsak a helyes válaszokkal lehet pontokat gyűjteni, de akkor is, ha a játékban található egyedi linked segítségével meghívod a barátaidat és az ismerőseidet is. 

SZERETNÉK RÉSZT VENNI A TMNT JÁTÉKBAN!


GURU Extra ***A hírek popupja