Hogy biztosan a legideálisabb darabot sikerüljön kiválasztani, a mai cikkünkben megosztunk néhány hasznos tippet. Ha érdekelnek, akkor mindenképpen olvass tovább!

Vedd figyelembe a megajándékozottad stílusát!

Mielőtt elindulnál az ékszerbolt irányába vagy megnyitnád a különböző online webáruházakat, gondold át alaposan, hogy milyen stílus illik leginkább a megajándékozottadhoz, mi az, amit igazán kedvel. 

Ha vonzódik az egyszerű és letisztult dizájnhoz, akkor ideális lehet számára egy 935 Argentium ezüstből készült neves nyaklánc, ami jóval magasabb ezüsttartalommal bír a platina és a sterling ezüst láncoknál, így az esetében nincsen szükség ródiumozásra. A keményebb szerkezete révén pedig jobban ellenáll a külső behatásoknak. Hosszú távon képes tehát megőrizni a ragyogását.

httpsneves-ekszerhu-2024-februar-cikk2.png

Vagy ott van még másik opciónak a neves bokalánc, amely egy elmaradhatatlan kiegészítővé válik, amint előkerülnek a szoknyák és a boka fölé érő nadrágok. A hozzátartozó medálba kérheted a párod monogramját, de akár egy rövid név is belefér. 

Kiegészítő termékként pedig mindkettőhöz választhatsz egy masnis ajándékdobozt, illetve egy gravír kártyát a szívhez szóló üzeneteddel, ami tovább fokozhatja a meglepetést.

Az anyagok és a színek kombinációja is sok nyom a latba

Az egyedileg legyártott ékszerek nagyon sokféle matériából készülhetnek, ezért ezt a tényezőt sem szabad figyelmen kívül hagynod a vásárlás során. Válassz olyan anyagot, amely nem csupán esztétikus, hanem egyben kényelmes viseletet is jelent! Ami pedig a színeket illeti, ha tudod, hogy a megajándékozottadnak van kifejezetten kedvenc árnyalata, vagy mondjuk szereti a vibrálóbb tónusokat,  akkor válassz eszerint!

Szükség lesz még a pontos méretekre is

Ahhoz, hogy a választott ékszer tökéletesen illeszkedjen, szükség lesz a megajándékozottad pontos méreteire. Ezt elég nehéz feladat titokban lebonyolítani, de egyáltalán nem lehetetlen. Érdemes segítségül hívnod az ékszeres dobozát: mérd le a jelenleg viselt nyakláncát, karkötőjét, bokaláncát vagy gyűrűjét, hogy kapj némi támpontot az elinduláshoz!

Végső gondolatok

A választás során egyedül arra kell ügyelned, hogy az elképzeléseid a megvalósíthatóság határán ne nyúljanak túl. Egyszerűbben szólva: legyen az ajándék ötletes, de mégis megvalósítható!

De amennyiben a fentebb említett dolgokat megfogadod, akkor nem lesz nehéz megtalálni azt az egyedileg legyártott ékszert, amely valóban a megajándékozottad személyiségét és stílusát tükrözi vissza.