• Újabb fejlesztői naplóval jelentkeztek a TimeSplitters Rewind készítői
  • Megcáfolva ezzel a találgatásokat, mely szerint a projektet elkaszálták
  • Sőt, még azt is elárulták, hogy a hivatalos megjelenést idénre tervezik

A TimeSplitters egyike azoknak a régi, klasszikus sorozatoknak, melyeknek sajnos végeszakadt. A játék utolsó hivatalos részét 2005-ben kaptuk meg, és bár a játék jogait birtokló Crytek még 2014-ben azt nyilatkozta, hogy lehet, készítenek majd egy újabb TimeSplitterst, azonban ebből a kijelentésből azóta sem lett semmi.

timesplitters-rewind-01.jpg

Azonban a rajongók nem hagyták magára a régi nagy klasszikust, és még 2012-ben belevágtak egy TimeSplitters Rewind névre keresztelt projektbe, melyet lényegében az első játék nem hivatalos remake-jének szántak, méghozzá az eredeti fejlesztők, a Crytek UK áldásával. A projekt körül meglehetősen nagy csend uralkodott az elmúlt években, így sokan attól tartottak, hogy a játékot végül elkaszálták, azonban a fejlesztők szerencsére rácáfoltak mindenkit, és nemrég kiadtak egy fejlesztői videót a legújabb eredményeikről.

A körülbelül 14 perces videóban főként különféle pályákat és karaktermodelleket láthatunk, ez azonban még nem minden, ugyanis a felétől nagyjából előkerül némi játékmenet is, ami azért elég jól mutat. Konkrét megjelenési dátumot még nem tudunk a játékhoz, azonban a fejlesztők tervei szerint még idén debütálhat a TimeSplitters Rewind. Mi már nagyon várjuk, annyi biztos.