Rajtunk múlik a Timesplitters HD

Manapság egymást érik a különböző HD-kiadások, és néha teljesen jelentéktelen címek vagy sorozatok is kapnak magasabb felbontású kezelést. Ehhez képest van egy rakás másik franchise, amit szívesen látnánk szebb grafikával -- ilyen a Timesplitters is, ha már a Timesplitters 4 nem akar megjelenni. Nos, úgy látszik, erre legalább van némi esély: Cevat Yerli szerint 300 ezer aláírás megszerzése után elkészülhet a Timesplitters HD.

"Van egy nagyon hardcore piac, melynek tagjai állandóan követelik. Én is szeretném egyébként, de előtte látni akarom, hogy a rajongók is tesznek mindezért. Most 300 ezer hangot szeretnének megszólaltatni, azt hiszem, most járnak 2-3 ezernél. Ha sikerülne nekik, nagyon szívesen megmutatnám a petíciójukat a cégvezetőknek és a főrészvényeseknek, mondván, hogy »ezt nézzétek meg, ez a helyzet, rajta, essünk neki!«."

Nos, hallottátok: akik szeretnének látni egy Timesplitters HD-t, azok kattintsanak ide és szignálják a petíciót -- nemrég gyűlt össze 30 ezer aláírás. Érdekesség egyébként, hogy a Crytek a Timesplitters 4-ről is petíciót akart látni, és azóta többször szót ejtettek róla, hogy elképzelhető egy free-to-play folytatás.