Régóta keringenek pletykák a Timesplitters 4-gyel kapcsolatban, és bár a Crytek többször elmondta, hogy most nem dolgoznak a játékon, Cevat Yerli szerint egy ingyen játszható folytatás terve igenis elképzelhető.

"Bárcsak már fejleszthetnénk! De sajnos abban a formában, ahogy a Free Radical csinálta a felvásárlás előtt, már nem dolgozhatunk rajta. Amikor ránéztünk a projektre -- és most fontos megjegyezni, hogy imádom a Timesplitterst, különösen a többjátékos módot, nagy rajongója vagyok. Tetszik az ötlet, tetszik a brand -- de a kiadóknak nem jön be. Ez a szomorú valóság, nem akarnak pénzt ölni bele. Csakhogy én el tudok képzelni egy ingyenesen játszható Timesplitters 4-et a cég új, GFACE-nek nevezett F2P platformján. Szóval ha a rajongók elég hangosan kérik..." -- mondta Cavet a Videogamernek, majd barátságosan nevetett egyet, utalva rá, hogy a Crytek nyitott minden ötletre.

A legutóbbi Timesplitters rég volt már, a rajongók szívesen vennének egy folytatást. Hogy lesz-e valami belőle, csak rajtuk múlik.