• The Walking Dead: Saints and Sinners bejelentés
  • VR cím lesz
  • A Skybound készíti
  • Premierdátum egyelőre nincs

A Skybound nem hagyja parlagon heverni a Walking Dead-et a Definitive Edition premierje után. Jön ugyanis a Walking Dead: Saints & Sinners, a program a Skybound és a Skydance Interactive együttműködésében készül. Ez az első VR kaland lesz, mely a Walking Dead világában játszódik – Oculus Riftre készül. A Saints & Sinners egy víz alá került, romokban heverő New Orleans játszódik, és minden benne lesz, amiért a Walking Dead az Walking Dead. Nehéz döntések, zűrös helyzetek és persze bél és vér, minden mennyiségben.

the-walking-dead-saints-sinners-key-visual.jpg

A döntések nemcsak azt befolyásolják, hogy egy-egy küzdelem milyen véget ért, de az ígéretek szerint azt is, hogy a városlakók hogyan viselkednek majd, és azt, hogy a város milyen sorsra jut. A játékban lehet majd fegyvereket találni és fegyvereket készíteni, a történet középpontjában pedig egy olyan konfliktus és rejtély áll, mely szétszakíthatja New Orleans-t, halált és pusztulást hozva a zombiapokalipszis túlélőire.

A Walking Dead: Saints & Sinnersnek egyelőre nincs megjelenési dátuma, de van egy trailere, melyet alább láthattok. Hogy tetszik?