• Magyar idő szerint pénteken, hajnali háromkor kezdődik a The Game Awards 2015
  • Tíz, világpremier bemutatónak lehet tanúi
  • Kiderül az is, hogy melyik játék lett az év legjobbja
  • Pár meglepetésre is számítani lehet
  • Kövesd velünk az eseményeket!

Magyar idő szerint pénteken, hajnali háromkor kezdődik a 2015-ös The Game Awards, az év egyik utolsó nagy, játékokkal kapcsolatos rendezvénye. A VGA/VGX-től Geoff Keighley vette át a stafétát a saját, az ipart és a szakmát jobban tisztelő műsorával, ami most második alkalommal jelentkezik.

Amit tudunk, azt a korábbi cikkünkben már összefoglaltuk, időközben azonban érkezett még pár morzsa. Az egyik az, hogy a műsort egy felvezető fogja megelőzni, amin szó esik a Rise of the Tomb Raider Baba Yaga kiegészítőjéről és valamilyen, a Goat Simulatorral kapcsolatos bejelentés is lesz, majd a show keretén belül, a Far Cry Primal, a Quantum Break, a Mortal Kombat X és az Oculus Rift hírek mellett látható lesz a Walking Dead: Michonne, valamilyen Rocket League meglepetés (Xbox One átirat?) és Shaquille O'Neal is mond valamit, minden bizonnyal azt, hogy visszatér a Shaq Fu.

A meg nem erősített, de lehetséges elemei még a shownak az, hogy megemlékeznek Ivata Szatoruról, ismét láthatjuk mozgás közben az új Legend of Zeldát, esetlegesen bejelent valamit Kodzsima, illetve rebesgetik azt is, hogy az Epic új játéka, a Paragon, valamint a Chair és J.J. Abrams közös programja, a SpyJinx itt kap bemutatót.

Összesen tíz, világpremier bemutatónak lehetünk majd tanúi a hajnali órákban, illetve egy díjátadó is lesz, ahol tíz játékot koronáznak meg. A jelölteket is találjátok.

Ha élőben szeretnék követni a műsort, akkor a legegyszerűbben az alábbi lejátszó segítségével teheted, de a YouTube is a rendelkezésedre áll, ezen a csatornán, ha a Twitch csütörtököt mondana. Alternatíva még a Steam, a PSN és az Xbox Live is.

Te fogod követni a The Game Awards 2015-öt?