Tehát befejeződött az első Online teszt verseny! Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki fáradozott a tesztek elkészítésével, noha még van mit csiszolniuk a fogalmazásukon. Másrészről pedig gratulálok mindazoknak, akiknek a tesztjeiket elfogadtuk. Őszintén szólva tényleg nagy szó, mert amire NightBagoly koma is rábólint, az már jelent valamit... A feldolgozás, illetve a tesztek korrektúrázása jelenleg is folyik, tehát folyamatosan fognak kikerülni az oldalra, a feldolgozás sebességétől függően! Tehát akkor íme az elfogadott tesztek listája - melyekből 3 darab már megtalálható a tesztek között:
  • Heroes of Might and Magic IV - rozkaneni
  • Romanians in Space - Deltaleader
  • Madagascar - Deltaleader
  • Jacked - pwnage
  • Age of Empires III: Warchiefs - kisBalazs
    (sajnos visszajelzés hiányába érvénytelenítve)

  • Ankh - Chocho
  • Creatures - Ippon
  • Diablo I - Sanyi (Sandros)
  • Sword of the Stars - Deltaleader
  • Trackmania: Nations - gyarfi
Külön gratulálnék rozkaneninek, aki megnyerte az október havi pályázatunkat! A győztes egy PC GURU ajándékcsomaggal és egy Logitech Quickcam Communicate STX webkamerával lett gazdagabb, továbbá a tesztje Hancu asztalán landolt, és egy részlete bekerül a következő magazinba is, illetve a DVD-n a teljes tesztjét is megtalálhatjátok. A többiek sem maradnak ajándék nélkül, a jutalmuk egy PC GURU ajándékcsomag, illetve egy online előfizetői kód. Továbbá minden nyertest megkérnék, hogy a darths [kukac] pcguru.hu e-mail címre küldjön magáról egy jó minőségű, nagyfelbontású képet, így a tesztjük végén lévő "Írói véleményhez" az arcképük is kikerül!

Ezennel elindítom a következő havi pályázatunkat, melynek határideje november 25-e! Megkérek minden tesztelni vágyót, hogy írjon nekem egy e-mailt - a fentebb említett e-mail címre -, melyben leírjátok, hogy mely játékot szeretnétek tesztelni, így ha valaki olyan tesztet szeretne készíteni, amilyen már van, akkor jelezni tudom felétek! Az ilyen e-mailek tárgya "Teszt bejelentés" legyen. Ha pedig a kész tesztjeiteket külditek, akkor pedig a szokásos "Online Teszt". A tesztekhez ezúttal is a hírhez csatolt Teszt mintát használjátok!

Tesztelj velünk! - októberi eredményhirdetésKözben az oldal is folymatosan fejlődik, nemsokára a teszteknél egy sokkal átfogóbb rendezési felületet kaptok - addig is a teszteknél elhelyezett keresővel már külön az írókra is kereshettek -, illetve hamarosan elérhetővé tesszük számotokra a játék adatbázisunkat, illetve a hírarchívumunkat is! Sokaknak nem tiszta, hogy mit takar az Online Exkluzív tesztek fogalma. Ezek a tesztek az újságban nem jelennek meg (leszámítva pályázatunk győztes tesztjét), és minden online tesztre elhelyezünk egy emblémát, melyről tudhatjátok, hogy ezek vagy online szerkesztőink által készített alkotások, vagy a "Tesztelj velünk!" pályázatról bekerült tesztek. Azt hiszem nincs más hárta, mint előre, a Guru legyen veletek!