Először is köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradságot és egyáltalán próbálkozott teszt írásával! A többség eléggé hadilábon állt a szabatos fogalmazással, noha tartalmilag remekül bemutatták az adott játékot. Az elfogadott teszteken is aránylag sokat kellett alakítgatni, de ha már csak csiszolgatni kell egy művet, nem pedig újat írni, akkor kirakjuk az oldalra! A győztes cikket pedig annak alapján választjuk ki, hogy mennyire kellett belenyúlni a fogyaszthatóság érdekében, illetve mennyire elégíti ki a tartalmi elvárásokat. Jelen esetben három ilyen tesztet is kiemelnék: a rozkanéni féle Evil Island - The Curse of the Lost Soul, illetve Itriver Gothic I-ről írt alkotása, és KisGeri Enclave tesztje kimondottan jóra sikeredett. Őszintén szólva az ehavi pályázat aranyérmét is rozkanéni kapta volna, ám megbeszéltem vele, hogy 3 hónapig "nem nyerhet", ettől függetlenül örömmel rakjuk ki a tesztjeit. Tehát maradt a Gothic, illetve az Enclave. Nem volt könnyű a döntés, hiszen mindkettő igényes munka, de Itriver tesztje összeszedettebbnek és tartalmasabbnak bizonyult, így most ő kapta a Logitech QuickCam Communicate STX webkamerát, míg a többieket a szokásos PC GURU ajándékcsomaggal lepjük meg.

Tehát akkor íme a díjazott tesztek:
  • Gothic - Itriver
  • Evil Island - The Curse of the Lost Soul - rozkaneni
  • Enclave - KisGeri
  • Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy - Deltaleader (Mr. Quack)
  • Mortal Kombat 4 - Sanyi
  • Alarm für Cobra 11 - Tomm!k@
  • Tarzan - Sanyi
Szépen lassan az oldalon is elérhetőek lesznek a tesztek, illetve külön menüpontot fog kapni a "Tesztelj velünk!" pályázat, ahol nyomon követhetitek, hogy éppen milyen teszt érkezett, illetve mely teszteket fogadtuk el, vagy éppen utasítottuk el...

Mindezekkel együtt, a decemberi pályázat kezdetét veszi, és ebben a hónapban a Mikulás is hozzátesz egy kis extrát az ajándékokhoz - főleg a győzteséhez! A határidőt jelen esetben kicsit kitolom, így december 27-ig várjuk az alkotásaitokat! Megkérek minden tesztelni vágyót, hogy írjon mailt a darths [kukac] pcguru.hu címre, melyben leírjátok, hogy mely játékot szeretnétek tesztelni, így ha valaki olyan tesztet szeretne készíteni, amilyen már van, vagy egyéb okok miatt nem elfogadható, akkor jelezni tudom felétek! Az ilyen e-mailek tárgya "Teszt bejelentés" legyen, ha pedig a kész tesztjeiteket külditek, akkor pedig a szokásos "Online teszt". A tesztekhez ezúttal is a hírhez csatolt Tesztmintát használjátok, illetve ha megoldható, inkább az "újabb", de a magazinban nem tesztelt játékokról írjatok!