Elég sok alkotás érkezett ebben a hónapban is, ám valamiért túlnyomó része pár soros értelmetlen próbálkozás volt... Elkövetőik a következő pályázatnál új erővel fussanak neki még egyszer, egy kicsit jobban átgondolva az egész mondanivalót. Viszont az elfogadott tesztek ismét remekül sikerültek; az első három helyezett nem volt kérdés, csupán a sorrend; a negyedik helyezett PoP: Warrior Withinen volt mit fésülni, de mindenképpen értékelendő próbálkozás volt. Ezúttal minden győztesnek felajánljuk a lehetőséget, hogy kipróbálják több hónappal a hivatalos megjelenés előtt a World in Conflict online többjátékos módját!

Gratulálunk a győzteseknek:
  • Black & White 2 - rozkaneni
  • Grand Prix 4 - Itriver
  • Transport Tycoon Deluxe - Ippon
  • Prince of Persia: Warrior Within - juk
A tesztek hamarosan kikerülnek az oldalra! Amelyik győztes igényt tart a World in Conflict bétakulcsára, jelezze nekem a nemrég elkészült privát üzenetek funkcióval, és felveszem vele a kapcsolatot!

Végül megemlítem, hogy a pályázattól függetlenül futó War Front nyereményjátékot Csybe2004 nyerte - mondhati elsöprő győzelemmel a Silkroad Online tesztek között (amit hamarosan megtalálhattok az oldalon). Szép munka volt, úgyhogy a magazinba is bekerült az írás egy részlete. Gratulálunk, és jó játékot A War Fronthoz!