A múlt havi, béka hátsója alatti produkció után azért nem volt nagy kunszt felemelkednünk -- volt honnan, volt hová. Szerencsére a márciusi kiírásra jóval nagyobb volt az érdeklődés, még ha nem is mindenki értette meg a kiírást, hogy például nem privát üzenetként kell elküldeni a tesztet, hanem a pályázati oldal segedelmével, de hát az egészséges hibaszázaléknak meg kell lennie, ugye.

Ráadásul, és ez a nagyobb öröm, a beérkezett pályaművek között ezúttal nem akadt égetni valóan rossz – kettő közülük bizonyos okok miatt nem ugrotta át a lécet, cb92 pedig olyan játékról küldött be írást, amelyről már van olvasói tesztünk, csak képhiány miatt eddig nem került ki az oldalra. Ez persze, akárcsak a késői válaszolás cb92 privát üzenetére részben vagy egészben az én hibám, ami miatt elnézést kérek az érintett felektől. A párhuzamosak a végtelenben találkoznak, a tesztek pedig előbb, vagy inkább utóbb megjelennek a tesztek között.

Akárhogy is, a rostán fennmaradt három alkotás dicséretes munka volt, a legkiemelkedőbb közülük azonban, legalábbis az én értékelésem szerint, és így a 2015 márciusi Tesztelj velünk! Pályázat győztese:

  • DiniDino, a Pokémon X című játékról írt tesztjével.

Gratulálok neki és köszönöm a munkát, egyben kérem, hogy privát üzenetben írja meg nekem nevét, e-mail címét és lakcímét, amelyre a magazinokat postázhatjuk (amennyiben már előfizető, úgy azt is legyen szíves jelezni).

Egyúttal pedig útjára indítom a 2015 áprilisi Tesztelj velünk! pályázatot, a szokásos feltételekkel -- sok sikert mindenkinek!