Búcsú. Búcsú a nyártól, az olvasóktól és az augusztusi pályázattól. Nem akarom egyiket se hosszúra nyújtani, úgyis ez az utolsó pár sor, ami megjelenik virtuális tollamból itt, a PC Guru Online hasábjain...

Az utolsó nyári hónap pályázata kellemesen jóra sikerült, az egyetlen elutasított teszt sem volt reménytelen, csak épp nem vitte át a már sokszor emlegetett, általam elhelyezett képzeletbeli lécet. A többiek viszont kiválóan teljesítettek. Mark94 Lost Alpha írása esélyesnek tűnt a végső sikerre, aztán jött a már múlt hónapban is megemlített ]crYss[ egy remekbe szabott Terraria teszttel, és már-már eldőlni látszott a dolog – de még hátra volt bodak és a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition kritika, ami után már nem lehetett kérdéses, ki nyeri a friss pályázatot. Fontos megjegyeznem, hogy bodak írása az a színvonal (és igaz volt ez már az előző pályázati anyagára, a Zigguratra is), mely minőségben (úgy az írás, mint a munka minőségében) valóban eléri a magazinos írások szintjét.

Hivatalosan tehát a 2015 augusztusi Tesztelj velünk! pályázat nyertese:

  • bodak, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition című játékról írt tesztjével.

Gratulálok neki és köszönöm a munkát, egyben kérem, hogy privát üzenetben írja meg nekem nevét, e-mail címét és lakcímét, amelyre a magazinokat postázhatjuk (amennyiben már előfizető, úgy azt is legyen szíves jelezni).

Részemről ennyi volt tehát, mindenkinek köszönök mindent, legyetek jók, és néha azért álljatok fel a számítógép mellől, csodás dolgok vannak odakint. :) A pályázat nyilván folytatódik majd, én pedig még annyival segítem a munkát, hogy elvégzem az eddig nem publikált, elfogadott pályaművek korrektúráját, és elküldöm Pozandr kollégának, aki kiteszi azokat az oldalra, így ezt az adósságunkat is letudhatjuk. Most végre van rá időm... Szóval viszlát, és kösz a halakat!