Ha úgy gondolod, hogy elfogulatlanul képes vagy a játékokról frappánsan, netán humorosan írni egy átfogó képet - ahogyan azt a magazinban is láthatod -, és emellett még kedved is van hozzá, akkor most itt a lehetőség! Várjuk az olyan játékteszteket, melyeket a magazin még nem tesztelt, és az online tesztjeink között sem szerepel, de Te úgy érzed, hogy ott lenne a helye, mert amúgy is jól ismered a játékot! Minden hónapban a három legjobb teszt szerzői értékes ajándékcsomagot kapnak, de ha túl sok jó teszt érkezett, azok között különböző kategóriákat állítunk fel, amit külön honorálunk, amellett hogy bekerül a tesztetek az adatbázisunkba, így ezentúl bárki elolvashatja majd őket, természetesen a nevetekkel, illetve képetekkel! Más oldalakról nem ér beküldeni leírásokat, stb., hisz Grathék azonnal kiszúrják, és utána többet nem fogadunk el az illetőtől semmilyen tesztet!

Továbbá ha van olyan saját készítésű patched, kiegészítőd bármilyen játékhoz - vagy tudsz olyat ami kimondottan jóra sikeredett -, bátran mutasd meg nekünk, és ha tényleg megfelelő "minőségű" alkotásról van szó, neveddel kikerül a letöltéseink közé!

A teszthez használható minta letölthető. Ha úgy érzed elkészült a teszt, a darths [kukac] pcguru.hu-ra küldjétek! A levél tárgya Online-teszt legyen! Október 25-ig küldjétek be a teszteket, hogy az első eredményhirdetésen részt vehessetek!