Legújabb termékeit mutatta be a Lenovo a Tech World 2021-en.

PC-k, tabletek, okoseszközök és monitorok terén is számos újdonság debütált, többek között:

  • Az új prémium kategóriás laptopok: a világ legkönnyebb 14 hüvelykes OLED laptopja, a Lenovo Yoga Slim 7 Carbon, valamint a 16 hüvelykes ultravékony Lenovo Yoga Slim 7 Pro. A két eszköz az első olyan laptopok között van, amelyek a nagy teljesítményű, új generációs Windows 11 operációs rendszert kínálják.
  • A biztonságosan és könnyen hordozható új Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook (13", 6) 2 az 1-ben.
  • Szintén bemutatkoztak a márka széles monitorválasztékának legújabb tagjai: a vadonatúj ThinkVision™ P27u-20, valamint két új, játékosoknak szánt monitor, a Lenovo G27e-20, és a Lenovo G24e-20.
  • A közönség megismerhette a prémium P-sorozatú táblagépek legújabb tagjait: a Lenovo Tab P12 Pro-t és a Lenovo első dedikált 5G-vel rendelkező fogyasztói Android táblagépét, a Lenovo Tab P11 5G-t.
  • Megérkezett a Lenovo Smart vezeték nélküli fülhallgató.
  • És a nagyközönség előtt is bemutatták a Lenovo új, vezeték nélküli csatlakozási keretrendszerét, a Project Unity-t.

lenovo-yoga-slim-7-carbonoled-display.png

A Lenovo a 2021-es Tech World keretein belül leleplezte az új prémium kategóriás laptopjait, melyek kellően gyors és reszponzív számítástechnikát biztosítanak a jövő elvárásaihoz alkalmazkodva. Bemutatásra került a világ legkönnyebb 14 hüvelykes OLED laptopja, a Lenovo Yoga™ Slim 7 Carbon, valamint a 16 hüvelykes ultravékony Lenovo Yoga Slim 7 Pro, amelyek az igazán könnyed hordozhatóság érdekében lettek megalkotva. A két eszköz az első olyan laptopok között van, amelyek a nagyteljesítményű, újgenerációs Windows 11 operációs rendszert kínálják nagyobb kényelemmel és zökkenőmentes élményekkel. Hogy útközben is kihasználható legyen az eszköz sokoldalúsága, a karcsú IdeaPad™ Duet 5 Chromebook (13”, 6) 2 az 1-ben leválasztható laptop mindig készen áll és minden részlete a mobilitást helyezi fókuszba. Az eszköz rendelkezik továbbá a Google Chrome operációs rendszerével, hogy támogassa a kreatív és produkív munkavégzést a kedvenc appjainkon keresztül, miközben hihetetlen élményt és szórakozást nyújt.

lenovo-tab-p12-profrontbackartmarkup.png

A Lenovo új táblagépei hihetetlenül sokoldalúak, hiszen akár intelligens kijelzőként is szolgálhatnak az otthoni okoseszközök kezeléséhez, közülük egy pedig akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egy számítógép második képernyőjeként is szolgálhat.  Mindez gyerekjáték a Lenovo™ új, intelligensebb, nagy teljesítményű, prémium P-sorozatú táblagépeivel, köztük a Lenovo Tab P12 Pro-val, amely forradalmasítja a személyes "me-time"-ot köszönhetően az új vezeték nélküli csatlakozási keretszoftver, a Project Unity debütálásával, és az első dedikált 5G-kapcsolattal rendelkező Android™ táblagéppel, a Lenovo Tab P11 5G-vel. Az ideális audioélményről pedig bármelyik táblagép, PC vagy okostelefon mellett alkalmazható fülbe helyezhető új Lenovo Smart Wireless fülhallgatók gondoskodnak, amelyek Bluetooth®-on keresztül azonnal párosíthatók akár két eszközzel egyidejűleg, nagyszerű hangzást és intelligens zajszűrést biztosítva.

Látogass el a Lenovo Tech World oldaláratovábbiképekért és információért.