Kezdem először a Team Fortress 2 és CS:Source szervereinkkel, melyeket rendesen beállítottunk, úgyhogy végre teljes lehet az öröm. Kaptak "Mani plugint", rendes rotációt, és nem mellesleg jó pár boldog játékost. Gyarfi mostanában összerántja a bagázst, és ilyenkor teletöltjük a 24-es szervert, legutóbb NightBagoly koma társaságában. A kis összejövetelről csináltunk pár screenshotot, amit megtekinthettek a TF2 galériában!

SzerverfrisstésSzerverfrisstésSzerverfrisstés

No de vissza a lényeghez, a Jedi Academy szervert is kézbe vettem, és közkívánatra töröltem az "ffa_episode1_2004" pályát, de helyette kerestem négy másikat, ami remélhetőleg beváltja a hozzájuk fűzött reményeket. Az egyik egy leegyszerűsített Duel of the Fates, ami nem fog lagolni, továbbá a Jedi Outcast nagysikerű pályája, az ffa_bespin, aztán bekerült a duel_mustafar nevű terep, ami a lávabolygón játszódik és meglehetősen tágas. Végül pedig közkívánatra a Jedi's Home pályát is betettem a körforgásba, mivel sokan kértétek. Többet egyelőre nem fogok, főleg ilyen elborult pályákat, mint a matrixos, így jelenleg 9 pálya cserélődik, 45 percenként. Az új pályákat letölthetitek egy csomagban, teleptési útmutatóval együtt (nem mintha szükség lenne rá)!

Egyébként klánok is nyugodtan igénybe vehetik bármely szerverünket, akár gyakorlásképpen, akár warokhoz - jelentkezni nálam lehet. Hamarosan tovább bővül a paletta, méghozzá Unreal Tournament 3 és F.E.A.R. Combat szerverekkel. A Battlefield 2142 továbbra is kétséges...