A Titan MMOG-ről már nem egyszer írtunk, ennek oka pedig, hogy a Blizzard eddig mindössze egy MMORPG-t készített, ám az a világ legnépszerűbb ilyen programjává vált -- biztos ti is hallottatok róla, valami World of Warcraft a neve, amiben legutóbb kungfuzó pandák bunyóztak egy sort.

A Titánról először 2011-ben hallott a világ, mikor is kiszivárgott egy megjelenési lista a Blizzard érkezőfélben lévő játékairól. Akkor a cég elismerte, hogy a felsorolás valódi, és elmondták, hogy a Titan egy új online szerepjáték, mely, bár a WoW utódjának készül, nem fogja leváltani azt. A program a lista szerint a Diablo III megjelenése után "valamikor 2013-ban" érkezik, és mivel 2012-nek mindjárt vége, egyre több friss információ várható.

A legújabb ezek közül, hogy bár a projektet cirka három fővel kezdték, most már több mint száz ember dolgozik rajta teljes erőbedobással. Mindezt a Blizzard játéktervezési alelnöke, Rob Pardo árulta el a PC Gamernek adott interjújában. Száz ember egyébként nagyon sok, ennyit tényleg csak az olyan kiadóóriások tudnak foglalkoztatni, mint a Blizzard mögött felsorakozó Activision.