A Wii Sports a 2006-ban megjelent konzol egyik első játéka volt, három évvel később pedig boltokba került a Wii Sports Resort, ami egy hónap alatt kereskedelmi siker lett, ráadásul a program pozitív kritikákat is kapott. Nem csoda, hogy hasonló témájú címet kap a Switch, elvégre virtuálisan sportolni menő dolog, nem igaz?

A Sports Party ott játszódik, ahol a hegyek és a tengerpart találkozik, hogy üdítő szórakozást adjon, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az október 30-án boltokba kerülő játék hat sportot kínál, modernet és klasszikust egyaránt, például kosárlabdát, golfot, görkorcsolyát, és jet-skit, így mindenki találhat magának elfoglaltságot. Személyre szabható avatarok, napfényes környezet, drukkoló emberek, otthoni és útközbeni játék, ezt kínálja a Sports Party, amit ezúttal nem a Nintendo, hanem az Ubisoft fejlesztett.

sports-party-screen-1.jpg

Alább látható a játék bejelentő trailere, és bizony, árad belőle a jókedv, a felhőtlen szórakozás hangulata. Szerintetek van még helye ilyen particuccnak a piacon, vagy már eljárt a műfaj felett az idő?

 

Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon