Idén 15 éves a PC Guru Onlineezt a jeles dátumot pedig illik megünnepelni -- úgy gondoltuk, hogy erre tökéletes egy olyan nyereményjáték, amiben mindenféle hardverek várnak a szerencsésekre, no meg ráadásként egy PC Gurus póló. A tervben partnerünk lett a Speedlink is, így azok között, akik részt vesznek a játékunkban, a német hardvergyártó termékeit fogjuk kisorsolni.

Speedlink

MIT KELL TENNEM, HA SZERETNÉK NYERNI?

Játékunk célja, hogy minél több olvasónknak esélye legyen nyerni, így a feladat ezúttal is meglehetősen egyszerű, de a részletek most is nagyon fontosak. Ha szeretnél bekerülni azok közé, akik között kisorsoljuk a nyereményeket, akkor nem kell mást tenned, mint a pcguru(kukac)pcguru.hu címre megírni a lenti három kérdésre a helyes választ. Arra viszont mindenképpen figyelj, hogy a leveled tárgya SPEEDLINK legyen, és ne csak a helyes válaszok szerepeljenek a leveledben, de a teljes, anyakönyvezett neved is -- ha ezeket a feltételeket nem teljesíted, akkor a nevezésed nem kerül be a sorsolandók közé, még akkor sem, ha helyes válaszokat küldtél nekünk.

MILYEN KÉRDÉSEKRE KELL HELYESEN VÁLASZOLNOM?

A feladat tényleg nem nagy ördöngősség, hiszen a kérdéseink a márciusi, 2014/03-as PC Guruval kapcsolatosak, ám nem csak akkor tudsz rájuk válaszolni, ha megvan a friss magazin, hiszen a szükséges információk megtalálhatók a PC Guru Online-on is, csak szemfülesnek kell lenned.

  1. Melyik gurus szerkesztő írta a teljes játékot bemutató cikkünket?
  2. Melyik játékkal kapcsolatban található kétoldalas interjú a magazinban?
  3. Mi a két vadonatúj PC Gurus rovat neve?

MIT LEHET NYERNI?

Legújabb nyereményjátékunk hivatalos támogatója a Speedlink, így az ő termékeik közül lehet megnyerni néhányat, plusz a pakkot kiegészítettük egy PC Guru pólóval is. A helyes megfejtők között az alábbi nyereményeket fogjuk kisorsolni:

  • Speedlink Jugger 2.1 hangrendszer
  • Speedlink Decus gamer egér + Speedlink Repute gamer egéralátét
  • PC Guru póló

speedlink-nyeremenyjatek.jpg

FIGYELJ MÉG, FONTOS!

Mielőtt nekiállnál levadászni a helyes megfejtéseket, pár dolgot még mindenképpen jegyezz meg. A helyes megfejtéseket a pcguru(kukac)pcguru.hu címre kell küldened, de a nevezésed csak akkor érvényes, ha a leveled tárgya SPEEDLINK lesz, illetve ha a megfejtések mellett szerepel a teljes, anyakönyvezett neved is!

A leveleiteket 2014. március 16-án éjfélig várjuk, a sorsolásra 2014. március 20-án kerül sor, a nyerteseket pedig e-mailben fogjuk értesíteni. Sok szerencsét, és jó játékot kívánunk mindenkinek!