Az inFAMOUS sorozat mindig is a Sony meghatározó címei közé tertozott, hiszen a Sucker Punch az első, 2009-ben megjelent játékot már 2006-ban, a PS3 premierjét követően elkezdte fejleszteni. A játék jó fogadtatásra talált, így 2011-ben megjelent az Infamous 2, amely a harmadik legtöbet eladott program lett a megjelenés hónapjában, közel 370 ezer értékesített darabbal.

PS4-re eddig másfél inFAMOUS játék jelent meg (A Second Son és a kiegészítője, a First Light), de úgy néz ki, fogunk még a közeljövőben kapni inFAMOUS játékokat, még akkor is, ha a Sucker Punchnál leépítések volak. Scott Rohde-t a Kinda Funny Games kérdezte meg a sorozat jövőjét illetően: "Soha nem fogunk nyugdíjazni egy IP-t, mindig nyitottak leszünk egy új inFAMOUS játék készítésére. Ez a legjobb válasz, amit most adhatok." -- közölte.

Annak ellenére, hogy a sorozat jövője egyelőre bizonytalan, a Sucker Punch javában dolgozik egy bejelentetlen címen, ami már játszható állapotban van, de még sok minden változhat, míg a premierje megtörténik. Shuhei Yoshida már meglátogatta a stúdiót, látta a játékot, és azt mondta róla, hogy jó kis program lesz, ha elkészül.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!