Idén alig érkezett saját Sony játék: megjelent a Bloodborne, az Order: 1886, és az Until Dawn című horror, ezen kívül csak külsős kiadók programjai jelentek meg PS4-re, de ezek mindegyike tartalmazott valamilyen  egyedi, csak a Sony konzoljára készített összetevőt. 

Michael Ephraim azt állítja, hogy lehettek volna jobbak is, de jövőre beindulnak a dolgok, hiszen rengeteg saját (first-party) cím fog megjelenni. Így a No Man's Sky-t, az Uncharted 4-et, a The Last Guardiant, és az új Gra Turismot is kezükbe vehetik majd a játékosok. "Ezek mindegyike exkluzív program lesz, kettő közülük pedig vadonatúj IP."

Arról sem feledkezett meg, hogy beszéljen a PlayStation VR-ről: "Még mindig a tervezési fázisban vagyunk, miközben a kapott visszajelzéseket maximálisan figyelembe vesszük. De az üzleti évünk alapja továbbra is a PS4 lesz. Lemezek, letölthető játékok, season passok, a végtelen szórakozás területe ez. A PS VR egyik másik komponens. A PS VR egy teljesen új terület, mindenki akarja, rengetegen fejlesztenek rá, de hogy mikor jelenik meg, arról korai még beszélni. Lassan készül, de az idő megmondja majd [hogy mikor jelenjen meg]."

playstation-logo-alt.jpg