A hétvégéket szeretik termékeik reklámozására használni a kiadók, fejlesztők, elvégre mikor máskor lenne jobb alkalom holmi ingyenes próbajátékokra, vagy jelenesetben akciókra?

A GTA-sorozatról elhíresült Rockstar Games játékai már elérhetőek a Steamen egy ideje, de most hétvégén itt az alkalom, hogy akár 30%-kal olcsóbban juss hozzá hőn szeretett Rockstar-játékod egyikéhez. Így 34,99 (közel 8 ezer Ft) dolcsiért miénk lehet a Grand Theft Auto negyedik része, vagy a Max Payne 6,99-ért, sőt csomagban most csak 10,49 zöldhasút kóstál a program.

A leárazásba bekerült a Rockstar velőskollekciója, melyet most 99$ helyett 69 dollárért szipkázhatunk le számítógépünkre.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését az akció, akkor látogasson el a Steam weboldalára, vagy használja a klienst.



Fontos ]{iegészítés! Sajnos Európában nem dollárban, hanem euróban kell fizetnünk, mégpedig a sokak által kritizált 1 dollár = 1 euró "átváltásban". Ezen érthetetlen és pofátlan gyakorlat miatt a kolléga által említett 8 ezer forint helyett a GTA IV közel 10 és fél ezer forint, és a többit is nyugodtan tessék felszorozni hasonló módon. Innentől kezdve én nem mondanám olcsónak a kínálatot, sőt értelmetlennek nevezem, hiszen pl. Niko Belic ámokfutását boltban ugyanennyiért megkapod, dobozban, nyomtatott kézikönyvvel, minden egyébbel. Éljen-éljen, ahogy Bagoly kolléga mondaná...