Megjelent az Access PlayStation legfrissebb videója, melyben a leendő vásárlók tíz kérdésére válaszolt Hollie Bennett, a műsor házigazdája. Az informatív anyagból többek között megerősítést kapott néhány olyan dolog, amit már eddig is tudtunk, például az, hogy a PS4 500 GB-os háttértára pont úgy cserélhető lesz, mint a PS3 esetében; az új konzol nem támogatja a DualShock 3 kontrollert (a PS Move elfogadott); a PSN profilunk megmarad; változik a menürendszer; a PlayStation Eye mindenféle extra lehetőségekkel turbózza fel a konzol előtt töltött órákat; és fizetős lesz a multiplayer, kivéve akkor, ha egy ingyenesen játszható programmal kívánunk szórakozni.

A videó azonban szerencsére nemcsak a régi tudásanyagon rágta át magát, hanem hozott friss hírt is. Ez nem más, mint az, hogy a PS4-en a barátlistánk összesen 2000 főből állhat, ami kétszerese annak, mint az Xbox One konzolon találunk, s ha ez még nem volna elég jó hír, tudni kell azt is, hogy lesz csoportos chat, ami ingyenesen hozzáférhető mindenki számára, vagyis nem kell PSN Plus előfizetés hozzá.

Megtudtuk továbbá azt is, hogy a Sony a későbbiekben támogatni fogja a 3D-s tartalmakat, illetve a PS4 a megjelenés napján csak feketében lesz megvásárolható, de a nyakamat merem tenni arra, hogy később fehér, kék, piros vagy éppen klasszikus szürke verzió is kapható lesz.