Hamarosan hazánkban is széles körben elérhetővé válik a Sony legújabb kézi konzolja, a PlayStation Vita, s ennek örömére a Sony hazai képviselete jövő hét kedden (2012. január 24.) zárt körű sajtótájékoztatót és bemutatót szervez. Ezúttal azonban nem csak az újságírók kerülhetnek a tűz közelébe, hanem az olvasók is.

Négy szerencsés a PGO közösségéből is részt vehet a zárt ajtók mögötti bemutatón, ahol bemutatásra kerül a Vita, sőt, a résztvevők ki is próbálhatják az új kézi konzolt és a már megjelent játékok egy részét. Ha szeretnél azon négy szerencsés közé kerülni, akik részt vehetnek ezen a bemutatón, akkor nem kell mást tenned, mint EZEN A REGISZTRÁCIÓS FELÜLETEN jelentkezni, aztán drukkolni, hogy holnap délelőtt neked kedvezzen Fortuna.

A játékra 2012. január 20. délelőtt 9:00-ig lehet jelentkezni, és a nyerteseket még ugyanezen nap délelőttjén kisorsoljuk, majd a megadott email-címen értesítjük. Minden jelentkezőt arra kérünk, figyeljen arra, hogy olyan email címet adjon meg, amelyen később elérhetjük!

FIGYELEM! FONTOS!

Arra kérünk mindenkit, hogy csakis akkor jelentkezzen, ha jövő héten kedden (2012. január 24.), este hat órakor (18:00) meg tud jelenni a budapesti Creol Bárban (1051 Budapest, Széchenyi tér 7-8.). Ha nem vagytok biztosak benne, hogy ráértek az adott időpontban, akkor arra kérünk benneteket, hogy ne vegyétek el az esélyt azok elől, akik biztosan ott tudnának lenni.Köszönjük!

Próbáld ki a PS Vitát!


Véget ért a jelentkezés, megvannak a szerencsések, akik jövő kedden ott lehetnek a PS Vita bemutatóján. Küldtünk emailt mind a négy "kiválasztottnak", ellenőrizzétek a postafiókotokat!

  • Fodor Tamás (Thomasfrill)
  • Hodászi Péter (KoponyaHunter)
  • Simó Marcell (s_marcell)
  • Szabó Tamás (tami111)