• Egy twitteres forrás szerint a Sony felvásárolt egy "nagy" stúdiót
  • A bejelentés "nagyon hamar" várható

A Foxy Games UK előszeretettel osztogat meg mindenféle szivárgásokat és pletykákat a Twitteren, és bár nyilván ezek között akad bőven olyan, amiből végül nem lett semmi, azért az ellenkezőjére is találni példát. Most pedig itt van a legújabb híresztelés, amely arról szól, hogy a Sony felvásárolt egy "nagy stúdiót", és ezt "nagyon hamar" be is fogják jelenteni.

Volt, aki megelégelte az FGUK tevékenységét, a Push Square például kis túlzással lejárató cikként írta meg a pletykát. Nem ez az első ilyen eset azonban: korábban azt is nevetségesnek állították be, hogy a Resident Evil Resistance egy multiplayer játékmód lesz a harmadik rész remake-je mellé - aztán lám, mégis igaznak bizonyult.

Az FGUK ki is kérte magának a cikket, sőt, tulajdonképpen a teljes reputációját feltette egy lapra, úgyhogy ha nem lesz valós a pletyka, akkor végképp hiteltelenné válhat.

Na de vissza a pletykára! Hogy kit vásárolhat fel reálisan a Sony? A leglogikusabb válasz a Bluepoint Games lenne, akik legutóbb a Shadow of the Colossus remake-jét tették le az asztalra, jelenleg pedig az eddigi legambiciózusabb projektjükön dolgoznak. De voltak itt már pletykák a Remedy-től kezdve a komplett Zenimaxon át egészen a Rockstarig, úgyhogy a tippelgetés helyett valószínűleg jobban járunk, ha csendben kivárjuk, mi lesz a vége ennek az egésznek.

pletyka-komoly-felvasarlast-jelent-be-hamarosan-a-sony.jpg