2013. december 1-jén Kelet-Közép-Európa legnagyobb gamer rendezvénye megnyitja kapuit, de a shop.playit.hu oldalon már minden elérhető, ami egy vérbeli rajongó kelléke lehet. Nyolcféle PlayIT póló, négyféle PlayIT bögre, PlayIT magazin, de még hűtőmágnes és nyakpánt is beszerezhető a boltban. És Ha mindez nem elég, akkor most egy exkluzív ajánlat is vár: mindössze 2500 forintért tiéd lehet a Kingdoms of Amalur: Reckoning vagy a Bulletstorm digitális, PC-s változata, ha megveszed a hozzájuk kapcsolódó pólót.

Azok, akik vettek Collector's Edition vagy Deluxe jegyet a PlayIT rendezvényre, egy pólót most ingyen vásárolhatnak ezen az oldalon. Nem kell mást tenni, mint a kosárba helyezés után a fizetés gombra kattintva beírni a jegy hátulján található kuponkódot az erre kijelölt mezőbe (ha Ticket Expressnél vásároltad belépődet, a kuponkódot hamarosan megkapod e-mailben tőlük), majd az ellenőrzés gombra kattintva csekkolni, hogy nem gépelted-e el. Fontos, hogy ugyanolyan formátumban kell begépelni a kódot, ahogy a jegyen szerepel. A kedvezményt kizárólag a PlayIT-es pólókra tudod felhasználni, így az akciós Kingdom of Amalur, valamint Bulletstorm csomagokra nem beváltható.

Fontos tudni még, hogy a prémium PlayIT jegyek tulajdonosai november 15-16-17-én egy külön online boltban foglalhatják le választott játékaikat, erről külön e-mailben kap mindenki értesítést. Fontos, hogy a póló kiválasztása után e-mail címedet pontosan add meg, mert ezen fognak értesíteni a játékfoglalással kapcsolatban.  Ezek után nincs is más dolgot, mint kiválasztani a neked tetsző PlayIT relikviákat, és ott lenni december 1-jén a PlayIT Show-n, s olyat fogsz látni, ami még sosem volt ebben az országban.

PlayIT-shop, a gamerek boltja