Azóta újraindultak a dolgos hétköznapok, és ha őszintén elmerengünk rajta, bizony jólesne már néhány nap pihenés, távol a megszokott hétköznapoktól.

Felújított wellness és spa fürdő a Dunántúlon

Hazánk számos lenyűgöző vidékkel rendelkezik, ezek egyike a Dunántúl közepén, a Balatontól pár kilométerre található Hévíz, mely természetes gyógytaváról már nemzetközi berkekben is elismert. Sok szálloda épült itt már évtizedekkel ezelőtt, akik hasonló összetételű vízzel gyógyítják és változatos szolgáltatásokkal vonzzák ide vendégeiket.

europafit2.jpeg

Fontos megemlíteni a Hotel Európa Fit****superior őszi ajánlatait, melynek révén Ön is kipróbálhatja a luxusszínvonalú szálloda fürdő-, szaunavilágát, mely nemrégiben kapta meg mostani végleges alakját, és számtalan kibővített lehetőséggel várja a vizes és száraz élmények iránt érdeklődő vendégeket minden korosztályban. Aki most érkezik ebbe a pazar szállodába, az már kipróbálhatja az új kültéri fedett gyógyvizes medencét is.

Kényeztető fürdőzések

Hétköznapjainkban munka után egy jó meleg esti fürdőzés sokszor megteszi hatását. Segít ellazulni, újra feltölt energiával vagy éppen könnyebben ringat álomba. De ha szeretnénk egy kicsit változatosabb formában kipróbálni ezt a rituálét, netán kényeztető szolgáltatásokkal, pl. masszázzsal kiegészítve, akkor mindenképpen egy wellnesshotel meglátogatása ajánlott.

A hévízi Európafitben egyszerre élvezhetjük a kényelem luxus színvonalát, miközben testünknek is megadhatjuk, amire vágyik, a különféle egészségmegőrző és szépészeti kezelések által. A masszázsok területén is számos csomagajánlat közül tudunk választani attól függően, hogy melyik testrészünket szeretnénk regenerálni, illetve milyen típusú masszírozást szeretnénk.

Fürdő- és szaunavilág az egészség védelmében

A hotel wellnessrészlege magába foglal beltéri és kültéri élménymedencét, whirpoolt és gyermekpancsolót, valamint gyógymedencéket kint és bent. Nemcsak a víz lüktető ereje, hanem a szaunák atmoszférája is üdítőleg hat testre és lélekre egyaránt.

A hagyományos finn szauna mellett ki lehet próbálni az infraszaunát, gőzkabint, herbáriumot és a sókamrát is. Újdonságnak számít, hogy a mezítelen szaunázás kedvelői külön, számukra elkülönített szaunát vehetnek igénybe, ahol csak egy lepelre van szükség.

Utószezon révén most jelentős akciók érhetők el, ha idejében foglalja le szállását. Wellness és romantikus hétvégi akciók várják a párokat, korosztálytól függetlenül. Hétvégén és iskolai szünetekben gyermekprogramok gondoskodnak arról is, hogy a szülők el tudjanak tölteni kettesben is időt, és a nagyszülőknek is felhőtlen kikapcsolódást ígérnek a szálloda ajánlatai. Lépjen kapcsolatba a hévízi Európafit munkatársaival, akik készségesen megválaszolják a felmerülő kérdéseket.