Egy dinamikusan fejlődő rendszerről van tehát szó, mellyel tárolhatjátok, megoszthatjátok képeiteket, sőt, akár videóitokat is feltölthetitek, a YouTube rendszerét is felülmúló egyszerűséggel... Mindez hamarosan az oldal szerves részét fogja képezni, ha minden jól megy, így érdemes már most regisztrációt kaparintani magatoknak, biztos, ami biztos... A felhasználóbarát webtárhely (saját azonosító és jelszó) segítségével, valamennyi digitális fényképedet online fotóalbumokban tárolhatod, így az élmények rendszerezése, megosztása sokkal könnyebbé válik. Lehetőséged nyílik arra is, hogy emlékül olyan termékeket készíttess és vásárolj, amelyek segítségével megoszthatod az együtt töltött percek élményeit új és izgalmas módon.

Amennyiben vásároltál magadnak egy digitális fényképezőgépet, valószínűleg azért tetted, mert időt és pénzt akarsz megtakarítani. Élvezni akarod a digitális fényképezéssel járó előnyöket - nincs korlátozás 36 kockára, nem kell filmért futkosni, ha nem jó a kép, ott helyben egy újat készíthetsz, stb. Most pedig rengeteg digitális képed van, de nem tudsz mit kezdeni velük? Talán rámented a számítógépedre és bízol benne, hogy a vírus nem törli le... Hirtelen ráébredsz, hogy az új digitális fényképezés valójában nem is olyan praktikus. Hol fogod kinyomtatni a képeket? Mennyi pénzbe és időbe fog ez kerülni? Hogyan fogják látni a képeket a barátaid és a családod? E-mailen nem érdemes 2-3 képnél többet küldeni...

A PC GURU - Photomax-szal hosszú időre megőrizheted, egyszerűen rendezheted, különböző módokon újraélheted az emlékeidet, sőt könnyedén bárkivel megoszthatod azokat, egyszerre akár 100-200 képet elküldve!