Idén februárban indult útjára a PC Guru digitális változata, amely mostanra egyaránt beszerezhető a Dimag és a 3D Digitális Publikáció rendszerében. Viszont tisztában vagyunk vele, hogy hazánkban is egyre többen rendelkeznek különböző okostelefonokkal és táblagépekkel, így igyekszünk úgy alakítani a digitális Guru sorsát, hogy minél több felületen könnyedén elérhető legyen az olvasók számára. Ezen folyamat legújabb állomása az iOS alatt tölthető hivatalos PC Guru alkalmazás, amely a Newsstand applikációba beépülve teszi lehetővé a digitális változat beszerzését.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Ha rendelkezel iOS 5.0-t futtató Apple termékkel (iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, 3. és 4. generációs iPod Touch, iPad), akkor nem kell mást tenned, mint az App Store-ban rákeresni a PC Gurura, telepíteni az ingyenes alapprogramot, amely aztán beépül a Newsstand (Újságos) applikációba. Az alkalmazáson belül lehetőség van a PC Guru 2012-es évfolyamának beszerzésére, illetve adott az előfizetés lehetősége is.

Külön jó hír, hogy a Newsstandben bárki ingyenesen letöltheti a 116 oldalas, 2012/01-es számunkat, tehát külön költségek nélkül lehet megismerkedni a magazin digitális verziójával!

Nem csak iOS-re!

Persze a digitális PC Guru nem csak az Apple termékeken érhető el, asztali gépekre beszerezhető a Dimag és a 3D Digitális Publikáció rendszeréből, androidos készülékekre pedig letölthető a Dimag alkalmazás, melynek segítségével bárki könnyedén hozzájuthat a magazin digitális változatához.