Idén júliusban ünnepli 25. születésnapját a PC Guru, eme jelentős negyedszázad során pedig számtalan új területre törtünk be Magyarország legolvasottabb játékmagazinjával. Egyike ezeknek a YouTube, amelyre már több mint tíz éve gyártunk tartalmat, s ahol immár több mint 39 ezer ember követi ténykedésünket.

A PC Guru YouTube-csatornája mindig kihívást jelentett a magazin mellett, hiszen utóbbiba kerülnek a friss játéktesztek és bemutatók. Amikor rég volt DVD-melléklet a Guruban, az arra feltett videotesztek előbb-utóbb YouTube-on kötöttek ki, amikor viszont megszűnt a lemezmelléklet, a tesztek száma is megcsappant. Volt azonban egy sorozat, ami népszerűbb volt a teszteknél is: az Ezzel játszunk.

Ez itt fent az Ezzel játszunk első adása, ami több mint 4 éve, 2013 januárjában került feltöltésre. Chrisszel a mai napig nem emlékszünk rá, hogyan is jött ez az egész: én váltig állítom, hogy az én ötletem volt, szerinte pedig az övé -- ezen nem fogunk összeveszni, mindenesetre tény, hogy amikor elkezdtük, nem gondoltuk, hogy több mint 4 esztendő múlva is ez a sorozat lesz a csatorna legnépszerűbb tartalma. Az Ezzel játszunk a 143. adásnál jár, nemsokára megnézhetitek a 144. részt is, a 150-es mérföldkőre pedig még fel kell készüljünk.

Jelenleg egyébként fut egy videóverseny is: július 1-ig várjuk a legfeljebb 10 perc hosszúságú Best of Ezzel játszunk összeállításokat, ezeket Chris és jómagam zsűrizzük, a legjobbat pedig meg is jutalmazzuk. A videót YouTube-ra kell feltöltenetek, a linket pedig e-mailen vagy Facebookon oszthatjátok meg velünk. Már érkeztek is pályamunkák és hát gyakran csak pislogunk, hogy mennyi hülyeséget voltunk képesek összehordani ez alatt a 4 év alatt...