A VERSENYRE JANUÁR 31-IG LEHET PÁLYÁZNI.



„Magyarország hihetetlenül sok szellemi nagyságot adott a világnak az elmúlt, több száz évben, de az ötletek önmagukban nem elegendőek és a megvalósítás ma hangsúlyosabb, mint bármikor. Azokat a kkv-kat, akik a borús gazdasági helyzetben is képesek innovációra, komolyan támogatni kell, most igazán nagy szükség van rájuk. Örülök, hogy az Invitel egy ilyen kezdeményezéssel, mint az InnoMax Díj teret ad mindennek.”
– mondta el Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, a zsűri tagja.

Pályázz te is vállalkozásoddal!
A tavalyi év nyertesei

Az újító cégeket támogatni kell

A gazdasági élet bármely területéről érdemes nevezni: legyen szó akár egy ötletes számlázási rendszerről, hatékonyabb készlet-nyilvántartási programról, webes fejlesztésről, ügyfélkapcsolatot javító innovációról. „Az Invitel olyan iparágban dolgozik, ahol az innováció nem lehetőség, hanem kötelezettség. Ezért pontosan tudjuk, hogy mennyi munka van még a legapróbbnak tűnő átszervezésben, innovációban is, ez pedig tiszteletet és ösztönzést érdemel. Ezzel a díjjal is szeretnénk támogatni minden ügyfelünket, aki képes a megújulásra és szán néhány percet arra is, hogy elkészítse pályázatát” – fogalmazott Zsembery György az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese, a zsűri elnöke.

Zsembery GyörgyZsembery György, a zsűri elnöke

Gyors és egyszerű jelentkezés

A jelentkezés rendkívül egyszerű, a pályázat néhány perc alatt elkészíthető a www.invitel.hu/innomax oldalon található rövid űrlap segítségével. Jelentkezni január 31-ig lehet, a nyertesek kiválasztására 2011 februárjában, az ünnepélyes díjátadóra pedig 2011 márciusában kerül sor.