Tudnotok kell, hogy tervben van egy PC GURU webshop, aminek az első csírái most vertek gyökeret és már bárki vásárolhat magának PC GURU fémjelezte pólókat, illetve a Play! magazinból ismert csuklópántokat. Ezzel együtt szeretnénk kedveskedni weboldalunk pár tagjának, akik mára már meghatározó egyéniségeivé váltak a PC GURU Online közösségének, ami rengeteg építő és értékes hozzászólást eredményezett; ezt szeretnénk meghálálni egy-egy PC GURU pólóval:
Köszönöm Nektek, hogy itt vagytok, és ahogy mondani szokás, jelenlétetekkel emelitek az oldal fényét - illetve mindenki másnak is, aki jól érzi magát, és szívesen látogatja a fórumot. Aki kimaradt a felsorolásból, az se búsuljon, de sajnos valahol meg kellett húzni a határt, bármennyire is nehéz volt...

Tehát aki szintén szeretne magára ölteni egy lenge Guru pólót, vagy egy Play!-es csuklószorítót, az már megteheti, méghozzá a www.itmediabolt.hu weboldalon keresztül. A jó minőségű - egyelőre csak fekete színben kapható - PC GURU pólók ára 1999 forint és ezen a linken rendelhető meg, a Play! csuklópánté pedig 399 Ft., ami pedig innen rendelhető.

A csuklópántok csak a készlet erejéig kaphatók, a pólókat pedig 2-3 hetes átfutással tudjuk postázni. Továbbá nem mehetek el szó nélkül amellett sem, hogy szorgos fejlesztőink megteremtették a hitelkártyával való vásárlás lehetőségét is.