• Az EA megerősítette, hogy már nagyban dolgoznak a következő Sims játékon
  • Bár a részletekkel egyelőre fukarkodtak
  • Még azt se lehet kizárni, hogy egy multira kihegyezett alkotást kapunk majd

A The Sims franchise mára már nem is egy játék, sokkal inkább egy fogalom, amibe jó eséllyel azok is belefutottak már életük során legalább egyszer, akik amúgy nem követik aktívan nyomon a játékipar híreit. És nagyon úgy tűnik, hogy a népszerű életszimulátor egy jó darabig még velünk is marad, ugyanis az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson, nemrég megerősítette, hogy már nagyban dolgoznak a következő konzolgenerációra szánt változaton.

Sajnos részleteket egyelőre nem tudhattunk meg erről az új és rejtélyes játékról, de tekintve, hogy Wilson többször is megemlítette a 2008-ban bezárt The Sims Online-t, sokan arra gondolnak, hogy a The Sims 5 egy multira kihegyezett cím lesz, ahol barátainkkal és idegenekkel együtt próbálhatjuk majd egyengetni simjeink útját.

Hogy ebből mennyi az igazság, az jó kérdés, mindenesetre jó hír lehet, hogy ha szeretnél játszani a nagysikerű The Sims sorozattal, nem kell a következő generációig várnod. A The Sims 4 például elérhető az Origin Access részeként, valamint ha ez nem lenne elég, ebben a hónapban a PS Plus mellé is ez jár ajándékként.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!