• Nyerj egy Steam kulcsot a Dead Dozen és/vagy The Wild Eight játékokhoz
  • A sorsolásra holnap este kerül sor, a nyerteseket levélben értesítjük

Összesen 135 euró értékben sorsolunk ki nyolc játékkulcsot két korai hozzáférésű cím között. Nem kell mást tenned, mint egy-egy, roppant egyszerű kérdésre helyesen válaszolni, és reménykedni, hogy az RNG istenei kegyesek lesznek hozzád!

Dead Dozen nyereményjáték

A Dead Dozen tesztjét aktuális lapszámunkban olvashatod el, röviden itt csak annyit, hogy egy aszimmetrikus multiplayer lövöldéről van szó, melyben 12 játékos száll ringbe. A csavart az adja, hogy aki meghal, ghoulként tér vissza a halálból, hogy újfent volt csapata ellen fordulva levadássza a többieket. Ha szeretnél esélyes lenni az 5 kulcs egyikére, akkor csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, melyet IDE KATTINTVA érhetsz el.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

The Wild Eight nyereményjáték

A The Wild Eight egy felülnézetes túlélőjáték, melyet egy évvel ezelőtt már teszteltünk, itt elolvashatjátok wilson kolléga véleményét róla. Csak tartsátok észben, hogy az eltelt egy évben azért változott a játék, melynek során során egy repülőgépszerencsétlenség egyik túlélőjeként az Alaszkai hideggel kell szembenéznünk egymagunkban vagy csapattársainkkal együttműködve. Az elemeken és saját szükségleteinken túl nem csak a vadon teremtményeivel kell szembe néznünk, hanem kideríteni, hogy miért is kerültünk ebbe a helyzetbe. KATT IDE a részvételhez!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!