Mit lehet tudni a nyereményről?

Az új DataTraveler pendrive amellett, hogy USB 3.0 szabványra épül, költséghatékony megoldást jelent azon felhasználók számára, akik digitális könyvtáruk tárolásán felül gyors adatátvitelre is vágynak. A 16 GB, 32 GB és 64 GB kapacitású változatban kapható DataTraveler Elite 3.0 segítségével a felhasználók értékes időt takaríthatnak meg.

A belső tesztelések eredményei alapján a DT Elite 3.0 akár kétszer gyorsabb teljesítményt nyújt egy hagyományos USB 2.0 flash-meghajtóhoz képest több mint 22 GB-nyi adatmennyiség másolása során, mely egy Blu-ray filmnek, 10 000-nél több fényképnek, és több mint 4000 zeneszámnak felel meg. A vékony, kupak nélküli kialakítású DT Elite 3.0 visszahúzható, így biztosítja az USB-csatlakozó védelmét. Ennek köszönhetően a felhasználók bárhová magukkal vihetik, mivel könnyen kulcstartóra erősíthető vagy nyakba akasztható. A pendrive kompatibilis az USB 2.0 technológiával.

Nyerj Kingston pendrive-ot a Guruval!

Hogyan vehetek részt a játékban?

A feladat egyszerű, nem kell mást tenned, mint ellátogatni a nyereményjáték oldalára, kitölteni a regisztrációs mezőket és válaszolni egyetlen egyszerű kérdésre. Ha ez megvan, akkor nincs más hátra, mint türelmesen várni az eredményhirdetést. A játék 2012. május 22-ig tart, a nyertest a regisztráció során megadott e-mail címen fogjuk értesíteni.