• Izgalmas sci-fi érkezik
  • Méghozzá ebben a hónapban
  • Megjött az első előzetes

Újabb thriller közeleg, amiben idegenek szállják meg a Földet. A No One Will Save You-t Brian Duffield írta és rendezte, aki az Underwater és a Love & Monsters című filmek írója is. A Kaitlyn Dever főszereplésével készült sci-fi horrorfilmet szeptember 22-én kezdik vetíteni, kizárólag a Hulu oldalán az Egyesült Államokban, a Star+-on Latin-Amerikában és a Disney+-on az összes többi régióban, így nálunk is. Az első előzetes nemrég jött ki és meglehetősen jól felépített, izgalmas sci-fi horrort ígér:

A No One Will Save You bemutatja Brynn Adamset (Dever), egy kreatív és tehetséges fiatal nőt, aki az emberektől távol, egyedül él egy hatalmas házban. A magányos Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között, ahol felnőtt, egészen addig, amíg egy éjjel különös zajokra nem ébred fel. Eleinte azt hiszi, hogy valaki betört a házba, azonban hamar kiderül, hogy sokkal nagyobb a baj: az egész bolygót idegenek szállták meg, Brynnek pedig túl kell élnie és közben segítséget is találnia. A film PG-13-as korhatár-besorolást kapott, szóval nem lesz valami durva, de cserébe legalább megfelelően ijesztő UFO-invázióra számíthatunk.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.