Szerdán késő este hosszú idő után újból hagyományos Nintendo Direct adással jelentkezett a Nintendo, amely jó néhány új bejelentést is tartogatott. Ezek közül a fontosabbakról külön beszámoltunk már.

A fentieken túl rengeteg egyéb apróság is akadt: a lényeges bejelentéseket ömlesztett formában gyűjtöttük össze nektek.

MONSTER HUNTER RISE

Új trailerrel jelentkezett a március végén megjelenő Monster Hunter Rise, melyben néhány új szörnyre és helyszínre is vethetünk egy pillantást.

ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS

Super Mario témájú itemekkel bővül az Animal Crossing: New Horizons, melyek egy ingyenes frissítést követően, március 1-jén fognak bekerülni a játékba.

HYRULE WARRIORS: AGE OF CALAMITY

Bejelentették, hogy érkezik a Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass, az új tartalmak pedig két hullámban, júniusban és novemberben fognak bekerülni a játékba.

SUPER SMASH BROS. ULTIMATE

Újabb harcossal bővül a Super Smash Bros. Ultimate – pontosabban harcosokkal, a Xenoblade Chronicles 2-ből érkező Pyra és Mythra között ugyanis bármikor válthatunk majd. Márciusban érkeznek a Fighter Pass Vol. 2 keretein belül.

NO MORE HEROES 3

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a No More Heroes 3: Travis Touchdown legújabb kalandja augusztus 27-én jelenik meg Switch-re.

TRIANGLE STRATEGY

Folytatódik az Octopath Traveler által megkezdett "HD-2D" vonulat: a Triangle Strategy (munkanév) ezúttal a klasszikus japán taktikai RPG-kből merít majd. A játék csak 2022-ben érkezik, az első demó azonban már most elérhető.

BRAVELY DEFAULT 2

Jövő héten, február 26-án jelenik meg a Bravely Default 2, így közzétették a premier közelségére figyelmeztető utolsó előzetest.

OUTER WILDS

Az elmúlt évek egyik legtöbb elismerést begyűjtő indie-játéka, az Outer Wilds a Nintendo konzoljára is ellátogat az idei nyár folyamán.

PLANTS VS. ZOMBIES: BATTLE FOR NEIGHBORVILLE COMPLETE EDITION

Kibővített formában, az összes eddig megjelent tartalommal kiegészülve jelenik meg Switch-re a Plants vs. Zombies: Battle for Neughborville. A Complete Edition március 19-én érkezik.

TALES FROM THE BORDERLANDS

A héten több platformon is újból elérhetővé vált a Tales from the Borderlands, március 24-én pedig a Switch eShopba is felkerül a Telltale Games epizodikus kalandjátéka.

MIITOPIA

A Miitopia eredetileg 2016-ban jelent meg 3DS-re, az életszimulátor elemekkel megbolondított RPG most pedig Switch-re is ellátogat, méghozzá május 21-én.

DC SUPER HERO GIRLS: TEEN POWER

Kifejezetten a fiatal korosztályt célozza be a DC Super Hero Girls: Teen Power, melyben Metropolis városát kell megmentenünk a gonosztól június 4-től a jól ismert szuperhősnőkkel.

FAMICOM DETECTIVE CLUB

Nyugatra látogat két nyomozós vizuális novella, melyek eddig kizárólag Japánban voltak elérhetőek. A Famicom Detective Club: The Missing Heir és a Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind május 14-én jelennek meg Switch-re.

HADES

Aki fizikai formában is birtokolni szeretné a Supergiant Games rengeteg díjat besöprő remekművét, annak jó hír, hogy érkezik a dobozos változat Switch-re, amely március 19-én fog megjelenni, benne egy 32 oldalas artbookkal, illetve a játék zenei anyagát tartalmazó letöltőkóddal.

hades-switch-dobozos.jpg