Mostanra minden Game Pass előfizető számára elérhetővé vált a Call of Duty: Modern Warfare 3, így a játékosoknak bőven van idejük gyakorolni a Black Ops 6 októberi érkezése előtt. Noha a Sledgehammer Games lövöldéjének kampánya finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után, maga a multi szokás szerint rengeteg izgalmat és emlékezetes pillanatot kínál – pláne most, hogy befutott a pankrátorokkal erősítő 5. szezon. Nem minden felhasználó tudta azonban átadni magát az önfeledt lövöldözésnek, a debütálás óta ugyanis többen számoltak be arról, hogy nemes egyszerűséggel képtelenek működésre bírni az FPS-t.

call-of-duty-modern-warfare-3-game-pass-microsoft-xbox.jpg

Egy Reddit-felhasználó például arról panaszkodott a néhány órával ezelőtt közzétett posztjában, hogy bármivel is próbálkozik, a játék mindig kidobja egy hibaüzenettel, a bejegyzés alatt olvasható kommentek alapján pedig több embert is érint ez a probléma. Időközben az UpdateCrazy is megerősítette, hogy gondok vannak a Modern Warfare 3 szervereivel, bár egyelőre az Xbox és a Microsoft sem kommentálta az ügyet.

Öröm az ürömben, hogy relatíve kevés embert érinthet ez a jelenség, mivel több Call of Duty veterán is arra panaszkodik, hogy a kevésbé tapasztalt virtuális bakák miatt kissé megváltozott a meccsek menete, szóval a Game Pass előfizetők többségének azért sikerült belevetnie magát a küzdelmekbe. Ti tapasztaltatok hasonló problémákat az indítás vagy a matchmaking során?