Nem csökken a PlayStation 3 áraA Sony első embere Idahóban, Sun Valley-ban kedden megrendezett Allen & Co konferencián nyilatkozott az újságíróknak. Az eredeti kérdés az volt, mi a véleménye Robert Kotick azon nyilatkozatáról, amelyben az Activision-Blizzard vezérigazgatója azt lebegtette meg, hogy elképzelhető: többé nem fejlesztenek PS3-ra, amennyiben a Sony nem hajlandó csökkenteni a konzol árát. "2010-re és 2011-re előregondolva, azzal számolunk, hogy esetleg többet nem támogatjuk ezt a konzolt" — tette a baljós kijelentést Kotick a múlt hónapban.

Stringert viszont nem rázták meg Kotick vészterhes szavai. "Mr. Kotick imád feltűnést kelteni." — nyilatkozta a konferencián az újságíróknak. "Pszichológiai ráhatással próbálkozik, de ez nem fog sikerülni. Egyébként én is ezt szoktam tenni, hiszen így működik az üzlet." — hangsúlyozta Stringer.

Az újságírók ekkor arról faggatták: mégis mi a logika abban, hogy a Sony ragaszkodik a PlayStation 3 árához? "Ha csökkentenénk az árat, minden, a gyártószalagról lekerülő PlayStation masina veszteséges lenne. Eléggé logikus a válaszom?"