Persze nem rossz értelemben. Pár csinos fotó, néhány őszinte kedves sor csodákra képes, és egyszer csak azon kapja magát a gyanútlan társkereső, hogy mindenféle férfiakkal csetel.

Voltál már te magad is ilyen helyzetben? Mennyire tudtad jól kezelni az egészet? 

Ahhoz, hogy sikeres társkereső légy, bizony tudnod kell beszélni, és jól beszélni, no meg persze jól hallgatni is! Mai cikkünkben annak járunk most utána, mi lehet a siker kulcsa.

cupyd.jpeg

Az első lépések a kibertérben

Sokszor még ahhoz is lelkierő kell, hogy regisztrálj egy komoly társkereső oldalra, de ha már fent vagy, akkor újabb kihívással találod szemben magad.

Rengeteg férfi fog üzenetekkel bombázni, amire jó, ha igyekszel mindenképpen udvariasan válaszolni, tisztelettel elköszönve attól, akivel érzed, semmi teendőd nincs.

Lesz aztán jó pár olyan, akivel beindul a beszélgetés. Ne aggódj, az első körök mindenhol ugyanazok: hol élsz, mit dolgozol, kutya-macska-csincsilla van-e, és úgy általában, mit csinálsz, amikor nem csinálsz semmit. Lehet, hogy elsőre unalmasnak tűnik, de pár üzenetváltás után érezni fogod, kivel vagytok nagyjából közös hullámhosszon.

Vele ugyanis flottul megy minden, ha elkezdtek beszélgetni, úgy telik el egy óra, hogy észre sem veszed, és amikor elköszöntök egymástól, máris várjátok, hogy újra beszéljetek.

Lépj szintet!

Ha van ilyen chatpartnered, akkor azt tanácsoljuk, minél hamarabb üssetek nyélbe egy személyes találkozót, ugyanis ha ezt a következő szintet halogatjátok, jó eséllyel semmi sem lesz a dologból.

Amikor személyesen találkoztok, már sokkal több mankótok van: a partner hangja, testbeszéde, illata, mosolya, a hanglejtése, a kacagása mind-mind a segítségedre lesz abban, hogy eldöntsd, van-e keresnivalótok egymás mellett.

Ami pedig a beszédtémákat illeti: itt azért már kicsit komolyabb témák is előkerülnek a könnyed sztorik mellett, hiszen nem árt tisztázni, kinek milyen jövőkép lebeg a szeme előtt.

Persze nem kell egyből megegyezni, hogy mikor házasodtok össze, de jó, ha idejekorán kiderül, hogy a randipartnered megrögzött gyermektelen, miközben te magad legalább négy gyereket szeretnél.

Őszinteség, őszinteség, őszinteség!

Nem lehet elégszer elmondani, hogy minden sikeres társkeresés és persze párkapcsolat alapja az őszinteség. Őszintének kell lenned önmagaddal, ne nyomd el a valós igényeidet, a valós énedet, mert az csak boldogtalansághoz vezet. Ugyanúgy légy őszinte a másikkal szemben is, hiszen idővel úgyis kiderül, milyen ember is vagy igazából, és mit tudsz nyújtani abból, amit ígértél. Ez persze nem egyirányú, te is várd el ugyanezt a másik féltől.

Ha mindketten így tesztek, biztosan nem lesztek részesei egy kudarcra ítélt párkapcsolatnak!