A szivárgások napja ez, hiszen rögtön négy játék létezéséről kaptunk hírt pár nem túl elővigyázatos fejlesztő jóvoltából -- tegyük hozzá azért, hogy egyik program sem tartozik a nagy meglepetések közé, talán csak a Mirror's Edge 2.

Saints Row 4: David Payne Linkedin-profilján tűnt fel a játék. A fegyverek modellezése, a kellékek és a helyszínek megalkotása terén jártas szakember a sorozat előző két részének és a nemrég kiadott DLC-k munkálatai mellett a PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra készülő Saints Row 4 fejlesztésében is részt vesz.

Battlefield: Bad Company 3: a Battlefield-széria egyre népszerűbb a játékosok körében, különösen mióta kiéleződött a Call of Dutyval vívott verseny, így nem meglepő, hogy a fejlesztők igyekeznek minél gyorsabban előállni a következő résszel, ami úgy néz ki, hogy a Bad Company-vonalat folytatja. Joseph C. Michael profiljából tudtuk meg, hogy készül a játék.

GRID 2: azt már egy ideje tudjuk, hogy készül a nagy sikert aratott GRID folytatása, ám hosszú idő óta ez az első életjel, amit a program adott magáról, így most már tudjuk, hogy csendben azért folyik a munka. A játék Nicholas Rathbone, az egyik tervező profilján volt látható.

Mirror's Edge 2: a szivárgások egyetlen igazi meglepetése Faith kalandjának folytatása. Noha az EA többször is mondta, hogy csak pihentetik a sorozatot, könnyű volt azt hinni, hogy a gyenge eladások miatt nem lesz folytatás. Az EA két egykori szoftverfejlesztőjének önéletrajzából azonban kiderült, hogy 2009-ben már aktív munka folyt a játékon. A dolgozók az Unreal Engine 3-on dolgoztak, hogy embertömegeket minél hitelesebben tudjanak megjeleníteni, illetve ranglistát, minijátékokat és egyéb interaktív elemeket is készítettek a folytatáshoz.