NE ZAVARJ nyereményjáték!

HOGYAN VEHETSZ RÉSZT A JÁTÉKBAN?

Küldj egy vicces/ötletes/egyedi fotót a júniusi PC Guruban található “Ne Zavarj!” táblával a főszerepben a bate(kukac)pcguru.hu email címre. A képen (szinte) bármi szerepelhet, csak is a fantáziádra van bízva, hogy milyen "kompozícióval" nevezel, azonban a kezdéshez adnánk egy jó tanácsot: a végső győzelemhez az aligha lesz elég, ha a tábla csak ott lóg a kilincsen. FIGYELEM! Nem ragaszkodunk a klasszikus fotókhoz, Photoshop "művészek" munkáit is várjuk.

MIT LEHET NYERNI A JÁTÉK VÉGÉN?

A nyertes(ek) egyedi ajándékcsomagot kap(nak), aminek a tartalma egyelőre maradjon titok, de tele lesz mindenféle játékos és egyéb jósággal (póló, poszter, stb). Ígérjük, hogy a szerkesztőségi fiókok legmélyére fogunk nyúlni, hogy igazán emlékezetes legyen a nyertesek "jutalma".

KI VAGY KIK FOGNAK NYERNI?

A játéknak két nyertese lesz, az egyiküket a szerkesztőség tagjai választják majd ki a legötletesebb fotó alapján, míg a másik szerencsés az lesz, akinek a képe a legtöbb lájkot kapja a Facebook oldalunkon. A beérkezett fotókat mi fogjuk feltölteni a közösségi oldalra, ám érdemes csatlakozni hozzánk a Facebookon, hiszen így könnyedén nyomon követhető lesz a közönségdíj aktuális állása.

MIT KELL MÉG TUDNOM A JÁTÉKRÓL?

A játék 2011. július 3-án indul, és 13-án ér véget, a nyertesek neveit pedig július 15-én hozzuk majd nyilvánosságra. Figyelem! A képeket érdemes minél hamarabb elküldeni nekünk, hiszen minél korábban ér ide a nevezett fotó, nektek annál több időtök lesz "kampányolni" a saját munkátok mellett!

NINCS "NE ZAVARJ" TÁBLÁD?

Semmi gond, hiszen a júniusi PC Guru még kapható az újságárusoknál, és nem csak a táblát találod a magazin mellett, de teljes játékként a Torchlightot is, és 2000 Ft értékű bónusz tartalmat biztosító kódot a World of Tanks nevű játékhoz.

Ha bármilyen kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, akkor tegyétek fel itt a kommentek között, vagy írjatok nekünk a Facebookon.